Dienstverlening

Wat heeft Janina te bieden? Janina heeft een zeer ruime expertise in sekswerk in het algemeen en in seksuele dienstverlening aan mensen die enige vorm van een beperking ervaren in het bijzonder. Ze wil je juist laten ervaren dat die zeker geen seksueel plezier in de weg staat.

Verstandelijke beperking

Janina heeft ervaring met mannen met een lager ontwikkelingsniveau op zowel intelligent als emotioneel niveau, waaronder mensen met Down-syndroom en LVB (Lichte verstandelijke beperking).

Fysieke beperking

Janina heeft ervaring met een groot aantal fysieke beperkingen. Denk aan aandoeningen zoals MS, ALS, ME, Parkinson, Duchenne, spasticiteit / cerebrale parese, blindheid, doofheid, invaliditeit na een ongeluk (zoals een dwarslaesie),  niet-aangeboren hersenletsel (nha), epilepsie of een stoma/katheter.

Psychiatrische beperking

​Janina heeft mede door haar werkzaamheden in de psychiatrie een ruime ervaring op dit gebied. Denk aan schizofrenie, bipolair, depressiviteit, ADHD, verslaving, angststoornis, dementie, en autisme. Met name mensen in het autisme spectrum hebben de bijzondere interesse van Janine, erg fijn om mee te werken. Ook heeft Janina enkele malen met zedendelinquenten en Tbs’ers gewerkt en met Incels.

Geriatrische beperking

Janina ziet de dubbele vergrijzing in de maatschappij. De babyboomers zijn demografisch een grote groep die ook nog eens een stuk ouder worden. Seksualiteit is echter leeftijdsloos en soms is er juist een verhoogde behoefte aan intimiteit (met name ziet Janina dit bij Alzheimer en Parkinson). Misschien wil het lijf niet meer zoals vroeger, de behoefte aan aanraking blijft.

Seksuele ervaring opdoen

Misschien herken je je niet in een beperking, maar wil je toch graag wat seksuele ervaring opdoen op een veilige, betrouwbare manier, zeker als je in het autisme spectrum zit.  Janina heeft een zeer ruime expertise met jongens (en mannen op latere leeftijd) die hun eerste keer met haar willen beleven. Janina vindt het heel erg leuk om uit te leggen hoe een vrouwenlichaam in elkaar zit en hoe je een vrouw kan plezieren. Kijk ook op autisekscoach.

Ook kijkt ze niet op van erectiestoornissen of vroegtijdig klaarkomen, op welke wijze deze dan ook worden veroorzaakt. Ze heeft zelfs nog heel veel tips ook! Kijk daarvoor op  Linea Erecta.

Tenslotte heeft Janina enige ervaring met  transgenders die op veilige wijze ervaring met hun nieuwe lijf willen opdoen, met intersekse mensen, en met mannen met een micropenis of met een penisamputatie.

Wat doet Janina wel/niet?

Wel: Janina verricht de gebruikelijke seksuele handelingen, denk aan intiem, met de hand, met de mond, knuffelen, masseren, en ook zoenen valt er onder. Janina hanteert wel hele een strikte “safer sex policy” (dit houdt in naast intiem ook orale seks gevend en ontvangend mét bescherming, dus een condoom of beflapje).

Niet: Janina doet niet aan bdsm, gaat niet in op verzoeken van cuckold, gedragen slipjes, buitenseks, plasseks, voeten- en andere fetisjen, sugardating, trio’s en dat soort dingen.